© AFF

Absolutely Free Festival lost nu ook culinaire line-up

Het Absolutely Free Festival, dat op 4 en 5 augustus aan C-Mine plaatsvindt, heeft nu ook zijn culinaire line-up gelost. Met een hele reeks Genkse lekkernijen.

“Natuurlijk mikken we muzikaal op fijnproevers. Maar tegelijk vinden we het ook belangrijk dat onze bezoekers lekker en gezond kunnen eten. Zo wordt het extra gezellig”, vertelt Art Philippeth van de organisatie.Voor de AFF-eetstraat bundelt het festival krachten met de nabijgelegen Vennestraat waar heel wat horecazaken hun thuishaven hebben en waar in augustus ook altijd het culinaire eetfestijn Vollebak Vennestraat plaatsvindt.

“Beide festivaldagen zal het nieuwe restaurant ‘U’ vegetarische gerechten serveren”, vertelt Art. “Allerlei pasta’s en arrosticini, beter bekend als stokskes, komen van La Posta en Casa Paglia. Corfu serveert Griekse BBQ en salades, en versgedraaid ijs komt van Crème Le Lis & Nostalgie. Natuurlijk hebben we ook frietjes, maar dan wel vers ter plaatse gesneden. In de foodtruck van Het Smaakpalet worden vegetarische broodjes en hamburgers bereid.”Om al dat lekkers te verorberen, voorziet het festival de langste Genkse festivaltafel, met plaats voor tientallen eters.

Alle info: www.absolutelyfree.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer