© Shutterstock

Dankzij deze filter neem je de beste selfies

Eerst kies je de juiste hoek, vervolgens een leuke gezichtsuitdrukking, zit de achtergrond goed? Zo, nu ben je klaar om een leuke selfie te nemen, maar volgens de bekende Amerikaanse make-upartiest Patrick Ta zit het geheim van een goede selfie in de filter die je achteraf gebruikt.

flb

Wie op Instagram een foto wil delen, heeft de keuze uit een hele resem filters en bewerkingsmogelijkheden. Wie door de bomen het bos echter niet meer ziet, kan misschien wat opsteken van de tip van Patrick Ta. Hij is een make-upartiest die samenwerkt met bekendheden zoals de Kardashians, Jessica Alba, Chrissy Teigen en Gigi Hadid en weet dus als de beste hoe iemand er goed te laten uitzien. Zelf deelt hij vaak foto's van zijn werk op Instagram en maakt van een trucje gebruik om de celebs er extra mooi in the picture te zetten. Volgens hem gebruik je daarvoor best een specifieke filter, namelijk de rode. Zo komen jouw troeven en make-up beter uit en krijgt je gezicht een subtiele boost zonder dat de foto er heel hard bewerkt uitziet.

De rode filter zit niet tussen de gewone standaardfilters, maar komt pas tevoorschijn als je een foto gaat bewerken. In plaats van filter onderaan kies je dus voor bewerken. Scroll door, ga naar kleur en kies vervolgens voor het rode bolletje.

Dit is alvast het resultaat bij de sterren:

 

@gigihadid

Een foto die is geplaatst door Patrick Ta (@patrickta) op

 

Dodger Glam! @chrissyteigen Hair By @laurapolko Makeup By @patrickta Lashes In "Kuwait" By @lillyghalichi

Een foto die is geplaatst door Patrick Ta (@patrickta) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer