© Photo News

Komen de rode schoentjes van prinses Charlotte je bekend voor? Dat kan

De kleine prinses Charlotte (2) is momenteel bezig aan haar eerste Europese trip naar Polen. Een van haar schattige outfits: een rood bloemenjurkje en bijpassende rode schoentjes. Maar hebben we die sandalen niet eerder gezien?

vwh

Jawel, blijkbaar heeft mama Kate Middleton in de kleerkast van haar schoonbroer prins Harry geshopt. De rode, leren schoentjes droeg hij immers zelf toen hij nog een kleine jongen was. Dat bewijst een foto uit 1986 van prinses Diana en prins Charles met hun twee kinderen. Prins Harry wordt gedragen door zijn vader en draagt diezelfde schoenen.

© Photo News

Het is niet de eerste keer dat Kate Middleon kinderkleren van dertig jaar geleden weer van onder het stof haalt. Prins George werd al meermaals gefotografeerd in oude ensembles van zijn papa prins William. Vorig jaar trok prinses Charlotte dan weer het truitje aan dat haar broer droeg toen hij zijn kleine zus ging begroeten in het ziekenhuis in mei 2015.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER