© Photonews

Lady Gaga waagt zich aan opvallend nieuw project

Lady Gaga schuift haar piano even aan de kant en gaat de culinaire toer op. Samen met haar vader Joe Germanotta is ze volgens V Magazine van plan een kookboek uit te brengen. Maar dat is niet alles, zopas raakte ook bekend dat Gaga de hoofdrol in de film 'A Star Is Born' te pakken heeft.

flb

Joe Germanotta kan alvast rekenen op heel wat publiciteit als zijn kookboek op 22 november in de winkelrekken zal verschijnen. Niemand minder dan zijn dochter Lady Gaga helpt hem immers met het boek en verzorgde ook het voorwoord, wat maakt dat er nu al heel wat ruchtbaarheid aan wordt gegeven.

Het kookboek komt er niet zomaar, Joe opende in 2012 namelijk het Italiaans-Amerikaanse restaurant Joanne Trattoria in Manhattan. En als we op de beschrijving op Amazon mogen afgaan, is gastronomie heel belangrijk in de familie Germanotta. "Familie, eten en liefde zijn de fundamenten waarop Joe Germanotta en zijn vrouw Cynthia hun dochters Natali en Stefani (Lady Gaga) hebben opgevoed. Hun restaurant, dat genoemd werd naar zijn zus die drie maanden voor haar twintigste verjaardag stierf aan lupus, is op diezelfde grondvesten gebouwd. Op de pagina's van dit kookboek heeft Joe recepten en anekdotes verzameld die geïnspireerd zijn op zijn wereldbekende restaurant", klinkt het.

Maar dat is niet het enige project dat op Gaga ligt te wachten. Zopas raakte bekend dat ze de hoofdrol zal vertolken in 'A Star Is Born', het regiedebuut van Bradley Cooper en de derde remake van een film uit 1937. Ze speelt daarin een jonge actrice die steeds succesrijker wordt, maar de filmcarrière van haar geliefde tegelijkertijd bergaf ziet gaan.

 

Unless there's antipasti meatballs and broccoli rabe in my face its not a holiday! ????????

Een foto die is geplaatst door Lady Gaga (@ladygaga) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer