Koning Filip en koningin Mathilde brengen verrassingsbezoek aan Tomorrowland

Hoog bezoek op de eerste festivaldag van Tomorrowland: niemand minder dan koning Filip bracht er een bezoek aan de Mediavillage en de artiestenruimte. En dat op de nationale feestdag van ons land.

dhs, lbo

Al gaan de koning en koningin losser gekleed op Tomorrowland dan eerder vandaag op Te Deum en defilé voor die nationale feestdag. Mathilde heeft bijvoorbeeld een zwarte pantalon en topje aan.

Filip sprak er onder andere met een aantal dj's, zoals de Belgische dj's Netsky en Charlotte De Witte. Hij ging ook backstage langs bij de radiostudios van Studio Brussel en het franstalige Radio Contact.

Daarna trok de koning samen met Mathilde ook nog richting het festivalterrein, naar de 'Skybox' aan de Main Stage. Onze royaltyreporter Wim Dehandschutter mocht hen op de voet volgen. Op het eigenlijke festivalterrein kwam het koningspaar niet. Dat zou te lastig zijn geweest wat beveiliging betreft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Laurent in 2014

Het is niet de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie Tomorrowland bezoekt. In 2014 kwam ook al prins Laurent langs.

Met het bezoek van het koningspaar aan het dancefestival zitten de feestelijkheden voor Filip en Mathilde er nog niet op voor vandaag. De koning en de koningin trekken nog naar Brussel voor het vuurwerk als afsluiter van de Belgische nationale feestdag.

LEES OOK. Mathilde ziet het rooskleurig op nationale feestdag

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen