Direct naar artikelinhoud
Tomorrowland

Tomorrowland serveert de wereld op je bord

Empanada’s, Marokkaanse wrap, plantaardige kebab en bubble waffles uit Hong Kong, je kunt het zo gek niet bedenken of het gerecht wordt geserveerd op Tomorrowland. Je kan er uit het vuistje eten aan meer dan 120 food stands, maar je kunt evengoed aan tafel schuiven in zes (!) restaurants. Wij kozen voor een bordje gemengd in Tastes of Tomorrow.

en

Pal tegenover de mainstage ligt het Nederlandse sterrenrestaurant Beluga. Gasten krijgen er de keuze tussen vlees, vis of vegan als hoofdgerecht. Voor een menuprijs van €34,50 krijgen ze daar nog fingerfood, een glas wijn en water bij. De open keuken, de sommeliers en de dj’s van het hoofdpodium zorgen hier voor een exclusieve eetervaring.

Nog wilder wordt het in het gloednieuwe Tastes of The World Restaurant aan de voet van de One World brug. Om vernieuwende en wereldse gerechten te serveren, ging Tomorrowland op zoek naar zes internationale, gepassioneerde chefs/foodies.

Die werden op hun beurt gekoppeld aan zes Jong Keukengeweld-chefs zodat de wereldkeuken ook een lokale en duurzame uitwerking kreeg. Voor een menu met aperitief, fingerfood en een hoofdgerecht betaal je hier €29,50. Wij proefden van de quatre mains tussen Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen en chef Liva Apermane uit de Letse hoofdstad Riga.

Voor wie het allemaal wat minder exotisch mag, zijn er gelukkig ook frietjes van de frituur om de hoek. Vraag naar Swa en Marieke en je zal beslist geen honger lijden.  

Het internationale publiek van Tomorrowland smult van de wereldkeuken in één van de zes restaurants.Beeld Tom Christiaens