© Isosport

Voormalig toptalent van Club Brugge op weg naar de Bosuil

De transferhonger van neo-eersteklasser Antwerp is nog niet gestild. Het ziet er naar uit dat de Great Old weldra twee nieuwe spelers zal aankondigen: Obbi Oulare en Dino Arslanagic.

Stijn Druant, JoRo

Obbi Oulare (21) is een oude bekende voor de Belgische voetballiefhebber. Twee seizoenen geleden was de Guinese spits nog een van de grote talenten van Club Brugge, maar Oulare liet zich halfweg het seizoen verleiden tot een transfer naar de Premier League. Brugge hield er een mooie som van 8 miljoen euro aan over, maar Oulare kwam nauwelijks aan spelen toe bij Watford.

Vorige seizoen keerde hij al eens terug naar de Belgische competitie, maar bij Zulte Waregem hield Oulare het ook niet lang uit. In de tweede helft van het seizoen speelde hij in het shirt van de Nederlandse eredivisieclub Willem II. In negen wedstrijden scoorde hij er drie keer.

Antwerp is naarstig op zoek naar aanvallers en Oulare zou die leemte kunnen invullen.

© Photo News

Ook in de verdediging lijkt er versterking bij te gaan komen. Antwerp wil Dino Arslanagic (24) weghalen bij Moeskroen, al laten de Henegouwers hun sterkhouder niet graag gaan.

Eerder kondigde uw krant al de aanwerving van de Braziliaanse verdediger Matheus Borges Domingues aan. De Braziliaan komt over van de Braziliaanse tweedeklasser Londrina.