© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Beerschot Wilrijk zegeviert met veredeld B-elftal

Beerschot Wilrijk heeft op de valreep een oefenmatch tegen Knokke gewonnen. Mbombo scoorde in het slot van de wedstrijd twee doelpunten die de Ratten de 3-2 zege opleverden.

HF

Coach Marc Brys had voor de wedstrijd tegen een verdienstelijk Knokke zijn ploeg door elkaar gehaald. Nolle verscheen in het doel en er werd gestart met op het middenveld François - Schaessens - Van Hyfte. De flankverdedigers waren Dom en Ekangamene, met Essikal voor de verdediging.

Maes zette Beerschot Wilrijk op een 1-0 voorsprong, meteen ook de ruststand. Een minuut nadat coach Yves Van Borm op het uur zes spelers wisselde, lukte Dildick de gelijkmaker. Knokke kwam zelfs op een 1-2 voorsprong via De Rechter, maar na invalbeurten van De Jonghe, Swinkels en Messoudi won Beerschot Wilrijk uiteindelijk nog met 3-2, dankzij twee doelpunten van Mbombo.

BEERSCHOT WILRIJK: Nolle, Dom, Prychynenko, Van den Bergh, Ekangamene (46’ De Jonghe), François, (46’ Diarra, 70’ El Maimouni), Essikal (67’ Swinkels), Schaessens, Van Hyfte (75’ Messoudi), Maes, Mbombo.

KNOKKE FC: Paepe, Van Raefelghem (60’ Van de Water), Serpieters (46’ Gillis), Cobbaert, Staelens (60’ Grillet), Pierre (60’ Dildirck), Mputu (60’ Andries), Savaete, De Cuyper (60’ De Rechter), Buysse (60’ Vermeulen), Mestdagh.

DOELPUNTEN: 9’ Maes 1-0, 61’ Dildirck 1-1, 80’ De Rechter 1-2, 83’ Mbombo 2-2, 87’ Mbombo 3-2.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners