© DBA

Gault&Millau bekroont de drie beste gerechten op Tomorrowland 2017

Gault&Millau was dit jaar voor de vijfde keer op rij aanwezig op Tomorrowland voor inspecties van het ‘festival food’. De restaurantgids reikte daarbij ook drie awards uit aan de best presterende food-stands.

lmas

Uit de meer dan 70 food stands werden 3 winnaars geselecteerd binnen 3 categorieën. Deze drie winnaars krijgen een certificaat waarmee ze kunnen uitpakken tijdens het tweede Tomorrowland-weekend en op andere evenementen.

Het gerecht dat de meeste punten kreeg van de inspecteurs en dus gekroond werd tot ‘beste festivalgerecht’, was de ‘Blend Meat Croquette’ van de Nederlandse the Blend Brothers. Een zeer mooie variatie op het bekende ‘broodje kroket’, waarbij de kroket is gevuld met een mix van varkenswang, varkenspoot, varkenstong en stukjes van de knuist.

© Tomorrowland

Vegetarische perfectie

De andere twee awards voor ‘beste vegetarische festivalgerecht’ en ‘meest innovatieve festivalgerecht’ gingen respectievelijk naar The Jane en Callebaut. Zij scoorden met de ‘Carrot Dog’, een vegetarische variant op de hot dog waarbij het worstje vervangen werd door jonge wortels, en de ‘Belgitude-Blond’, een chocolademousse in een beker die eruitziet als een blond biertje.

© Tomorrowland

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer