© YouTube

Chocoladecake op een kwartier, zo doe je dat

De Japanse YouTube-gebruiker Ochikeron schoort op het videoplatform met een recept voor chocoladecake. Je hebt slechts vijf ingrediënten nodig en na een kwartiertje kan je er al van smullen.

vwh

Met 60 gram chocolade, twee eetlepels boter, twee eetlepels suiker, een eetlepel bloem en een ei heb je voldoende in huis om de zoete snack te maken. Verwarm de oven even voor op 180 graden Celsius, doe de chocolade en de boter in een kommetje en warm ze gedurende een minuut op in de microgolfoven. Roer vervolgens goed door elkaar. Voeg er het ei en de suiker aan toe. Zeef de bloem en voeg al roerend toe. Verdeel het gladde mengsel nu over twee bakvormpjes, bijvoorbeeld de vormpjes die je gebruikt om muffins te maken. Maak dat de vormpjes voor iets meer dan de helft gevuld zijn. Schuif ze tien minuutjes in de oven en klaar.

Het is niet de eerste keer dat Ochikeron scoort met een van haar recepten. Drie jaar geleden palmde haar cheesecake op basis van drie ingrediënten het internet in - bijna acht miljoen mensen zagen het filmpje. Hieronder bekijk je nog eens hoe je die maakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer