© Photo News

Kristen Stewart spreekt openhartig over relatie met Robert Pattinson

Kristen Stewart en Robert Pattinson hadden jarenlang een knipperlichtrelatie tijdens én na het verfilmen van de filmreeks Twilight. Na hun breuk die breed in de pers werd uitgesmeerd, hield Kristen stevig de lippen op elkaar, maar in een interview met The New York Times sprak ze nu openhartig over haar mislukte relatie met de Britse acteur. De actrice heeft ondertussen een vriendin.

VVA

Aan de knipperlichtrelatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson kwam voorgoed een einde korte tijd na de vermeende affaire van Kristen met een getrouwde regisseur. Tijdens interviews weigerde Kristen quasi altijd om over de veelbesproken breuk te spreken, maar die stilte verbrak ze nu recent in een interview met The New York Times.

"Anderen wilden zo wanhopig graag dat Rob en ik een koppel waren dat onze relatie uiteindelijk een product werd", vertelt ze aan de Amerikaanse krant. "Het was niet langer het echte leven. En dat vond ik verschrikkelijk. Ik wil zeker niet verbergen wie ik ben of wat ik in mijn leven zoal doe, maar ik wil geen onderdeel van een verhaal worden omwille van het entertainmentgehalte."

Robert Pattinson heeft ondertussen een relatie met zangeres FKA Twigs, Kristen Stewart viel na de breuk in de armen van een vrouw. Daarover vertelt ze het volgende: "Vroeger weigerde ik te praten over mijn relaties, maar sinds ik vrouwen date lijkt het me de ideale gelegenheid om iets positiefs te vertegenwoordigen. Ik wil mijn persoonlijke leven nog steeds beschermen, maar ben het anderen verschuldigd om openhartig over mijn geaardheid te spreken."

Ze besloot uitendelijk het interview met de volgende woorden: "Nu ben ik niet langer verdrietig. Ik ben terug met beide voeten in de realiteit zoals die is terecht gekomen en ik kan opnieuw gewoon leven."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer