© SS

Vlaamse toeriste (25) wijkt uit voor kangoeroe en verongelukt voor ogen van vader

De 25-jarige Julie Van den Bulck uit Geel is op reis in Australië verongelukt toen de wagen waarin ze zat moest uitwijken voor een dode kangoeroe die op de weg lag. De 28-jarige vriendin met wie ze de wereldreis maakte, liep zware verwondingen op. De vader van het overleden meisje reed achter hen en zag alles gebeuren.

tg, ho

Julie Van den Bulck was tijdens een wereldreis op bezoek bij haar vader, die in Australië woont. Samen met een reisgenoot reed ze in een gehuurde Kia Pegio toen ze in Innisfall, Noord Queensland, plots verrast werden door een dode kangoeroe die in het midden van de weg lag. Haar reisgenoot, die aan het stuur zat, week uit om niet over het dier te rijden, maar reed frontaal op een tegenligger. Haar vader die achter hen reed, zag alles gebeuren.

Voor de jonge vrouw kon geen hulp meer baten. Haar vriendin werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Ook twee inzittenden van de andere auto, een zware Toyota Landcruiser, raakten gewond. Het lichaam van Van den Bulck wordt zo snel mogelijk naar ons land gerepatrieerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer