© AP

Man vermoordt echtgenote tijdens luxecruise: “Ze bleef maar met me lachen”

Een Amerikaanse man is officieel in staat van beschuldiging gesteld van de brutale moord op zijn 39-jarige echtgenote. Hij zou zijn vrouw om het leven hebben gebracht op tijdens een luxecruise “omdat ze maar met hem bleef lachen”, zo blijkt uit documenten van de FBI.

mtm

Het drama speelde zich dinsdagavond af op een cruiseschip van Princess Cruises dat onderweg was naar Alaska. Een getuige verwittigde rond 21 uur het veiligheidspersoneel van het schip nadat hij “een kamer vol bloed” had gezien.

Het ging om de kamer van een echtpaar uit Utah: Kenneth Manzanares en zijn 39-jarige vrouw Kristy. Toen de veiligheidsmensen ter plaatse kwamen, konden ze alleen de dood van de vrouw vaststellen. Doodsoorzaak: een zware wonde aan het hoofd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens de documenten van de FBI werd Kenneth Manzanares even later gevonden “met bloed aan zijn handen en kledij”. Hij werd meteen in de boeien geslagen en in de cel van het cruiseschip geplaatst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nog voor de ordediensten arriveerden had een getuige Manzanares gevraagd wat er gebeurd was. “Ze bleef maar met me lachen”, zou hij hebben geantwoord. Later, toen hij opgepakt werd door de FBI, verklaarde hij dat zijn “leven voorbij was”.

De man uit Utah werd donderdag een eerste keer voorgeleid, zijn rechtszaak zal starten op 10 augustus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer