© *

Karen Damen gaat trouwen én wil tweede kindje

Karen Damen is klaar voor de volgende stap in haar relatie. Ze wil graag trouwen met haar vriend Anthony waarmee ze al tien jaar samen is, vertelde ze aan het Nederlandse programma Showniews. Volgens Het Laatste Nieuws komt dat huwelijk er mogelijks zelfs snel: het weekend van 17 en 18 september circuleert als trouwdatum.

vva, tib

Waar het huwelijk zou doorgaan is nog niet helemaal zeker, maar mogelijk trekken Karen en Anthony met vrienden en familie naar Ibiza. De ex-'rosse van K3' en haar vriend Anthony Van der Wee zijn al bijna tien jaar samen. Hij vroeg haar al ten huwelijk toen ze nog maar een jaar samenwoonden, maar onder meer door de drukke agenda van Karen kwam het trouwfeest er nooit.

Het koppel heeft wel een zoontje van zes, Sky. Hoewel Karen enkele maanden geleden nog vertelde dat ze niet per se een tweede kind wilde, lijkt ze nu van gedacht veranderd. "De klop na de aanslagen is verwerkt, nu vind ik alles weer erg leuk en mooi. Dus ja, mijn man Anthony en ik willen graag een broertje of zusje voor Sky. Maar om alle vragen voor te zijn: neen, ik ben nog niet zwanger".

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer