© AFP

Céline Dion ontpopt zich tot stijlicoon

Er is een nieuwe man in het leven van de Canadese zangeres Céline Dion: stylist Law Roach. Zijn talent leidt ertoe dat de ster niet langer alleen wordt geprezen om haar kristalheldere stem, maar ook laaiend enthousiaste reacties krijgt over haar stijl.

vwh

Een jeans met een T-shirt en een blazer: uitdagend was de garderobe van “My Heart Will Go On”-zangeres de voorbije jaren niet te noemen. Daar komt sinds de dood van haar man René Angélil begin dit jaar verandering in. De zangeres heeft zich een stylist onder de arm genomen die er voor haar modieuze outfits uitzoekt.

© Photo News

© Photo News

De 48-jarige Dion was te gast op de coutureweek in Parijs en liet zich meermaals zien in gewaagdere outfits die perfect waren tot in de kleinste details. Van creaties van Saint Laurent tot Balenciaga: het zijn maar de namen van een paar ontwerpers die de ster graag verwelkomt in haar kleerkast.

© Photo News

© Photo News

Roach is geen onbekende in de wereld van de beroemdheden. Hij werkte al samen met Ariana Grande, Ruby Rose en Zendaya. Vooral die laatste ster is een grote inspiratiebron voor Dion. “Het meisje is amper negentien, maar ik kan hetzelfde dragen omdat haar stijl zo gesofisticeerd is”, zou ze volgens Roach, die een interview gaf aan de Amerikaanse Elle, gezegd hebben. Volgens de stylist heeft ze via Google opgezocht wie de stylist is van Zendaya, hebben ze daarna al meteen kort afgesproken en mocht hij een maand lang op schok met de Canadese.

© Photo News

© Photo News

© Photo News

© AFP

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer