Altijd al in reissector willen werken? Brussels Airlines zoekt piloten en cabinepersoneel

© BELGA

Brussels Airlines is op zoek naar nieuwe piloten en cabinepersoneel. Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten in een persbericht.

lbo

“Omdat Brussels Airlines volgend jaar nog meer groei in haar vluchtaanbod plant, zijn in totaal een honderdtal aanwervingen van vliegend personeel gepland”, klinkt het bij Brussels Airlines. “Zo kunnen er een 85-tal nieuwe mensen aan de slag als cabinepersoneel.”

De selectieprocedure start in september. Geïnteresseerden kunnen zich tot eind augustus kandidaat stellen.

“Brussels Airlines is in de eerste plaats op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een goede talenkennis, verantwoordelijkheidszin, een vlotte persoonlijkheid en een flexibele en multiculturele instelling. Er wordt gezocht naar kandidaten mét en kandidaten zonder vliegervaring. Wie geselecteerd wordt krijgt een interne opleiding en gaat dan aan de slag op het Europese netwerk.”

Er zal ook een wervingsreserve worden aangelegd.

Ook piloten

De luchtvaartmaatschappij zoekt ook nieuwe piloten. “Ook in de cockpit van de groeiende Brussels Airlines vloot kunnen nieuwe collega’s aan de slag. In het najaar zal daarom een werfreservelijst worden aangelegd die als basis zal dienen voor een twintigtal aanwervingen in de loop van de winter. Zowel piloten die net afgestudeerd zijn aan de vliegscholen als piloten die al professioneel actief zijn kunnen zich melden. De kandidatuur wordt in de loop van de herfst geopend.” De selectieprocedure wordt binnenkort gelanceerd op brusselsairlines.be/jobs

De aanwervingen staan los van de integratie van het vliegend personeel van Thomas Cook Airlines Belgium (160 mensen) in de herfst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen