Deze vreemde dingen wist je nog niet over Kendall Jenner

Het Amerikaanse topmodel Kendall Jenner (20) is een bijzondere meid, dat blijkt uit een nieuw filmpje op de site van modeblad Vogue. In de rubriek ‘73 Questions’, waarin naar de interesses wort gepeild van de sterren, geeft de brunette de vreemdste antwoorden op - nu ja - vaak even vreemde vragen.

vwh

Zo denkt ze dat haar alter ego Kitten Spice zou zijn, indien ze ooit deel had uitgemaakt van de popgroep The Spice Girls. In de video, waarin Jenner couturekleding draagt terwijl ze de kijker meeneemt voor een tour in het huis van haar moeder Kris, onthult ze ook nog dat een familiale band heeft met haar boezemvriendin Gigi Hadid. “Haar stiefvader is de ex-stiefvader van mijn halfbroer”, zegt ze. Niet simpel.

Daarnaast komt de kijker te weten dat de brunette heel goed is in het nabootsen van vogels, dat haar eerste jobje wandelen met honden was, dat ze meer aandacht wil voor haar achterwerk, haar halfzus Kim Kardashian bijna alles kan met haar tenen en dat ze wel eens een planetarium van haar kamer zou willen maken. Wanneer Vogue vraagt wat ze na het korte interview gaat doen, antwoordt ze dat ze popelt om naar de fitness te vertrekken. “Dit lijf komt er niet vanzelf”, geeft ze toe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer