© BELGA

Miss België: “Ik ken mijn grenzen, maar ik flirt graag”

Miss België Romanie Schotte - als haar naam niet meteen een belletje doet rinkelen, doen de woorden ‘lachend’ en ‘kakske’ dat misschien wel - is intussen anderhalf jaar samen met haar vriend Stefan (34), de broer van acteur Louis Talpe. Maar aan het weekblad Story verklapt ze deze week dat ze het flirten toch niet kan laten.

ehu

“Ik ken mijn grenzen, maar ik flirt graag”, bekent de 19-jarige. “Zoenen gaat me te ver, maar een beetje flirten met humor? Dat moet kunnen. Mijn vriend krijgt soms te horen dat ik verliefd ben op een ander, maar hij weet dat dat niets te betekenen heeft.”

(lees verder onder de foto)

© BELGA

Schotte woont nog thuis bij haar ouders in Brugge, terwijl Stefan in Maasmechelen woont in de buurt van zijn buizenfabriek. Dus vlug van stapel lopen doet ze niet. “Stefan begrijpt dat ik met kinderen en trouwen nog minstens vijf jaar wil wachten. Hij dringt me niets op.”

Over de heisa rond het ‘lachend kakske’ wil ze niet veel kwijt aan Story. “In het begin ben ik geschrokken van die felle reacties op sociale media. Maar die commentaren raken me niet écht. Ik weet dat mijn ouders, partner en vrienden me steunen. Die heisa rond dat drolletje was jammer, maar de storm is gelukkig gaan liggen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER