© Isopix

Zoveel cocktails drinkt de Queen elke dag

Queen Elizabeth houdt van lekker eten en drinken. Volgens haar voormalige chef, die een boekje opendeed bij Business Insider, begint ze al nog voor de lunch aan haar eerste cocktail van de dag en drinkt ze uiteindelijk dagelijks tot zes alcoholische consumpties.

flb

Met een heel keukenteam dat haar ten dienste staat, ontbreekt het de Queen niet aan lekkere maaltijden en blijkbaar ook niet aan lekkere drankjes. Eerder raakte al bekend dat ze dol is op taart en elke dag een spie chocoladebiscuit durft te eten, maar blijkbaar is ze al even gek van cocktails. Darren McGrady, een voormalige chef-kok in Buckingham Palace, heeft aan Busniess Insider namelijk verklapt dat ze er dagelijks zowat vier achterover giet.

Volgens hem drinkt ze haar eerste cocktail al voor ze aan de lunch begint. Haar geliefkoosde drankje zou bovendien gin, Dubonnet (een aperitief gebaseerd op wijn), een schijfje citroen en heel wat ijs bevatten. Tijdens de lunch zelf zou ze opteren voor een glaasje wijn, maar ook een 'dry Martini' zou ze niet afslaan. Voor het slapengaan, kiest ze trouwens voor een glas champagne voor de goede nachtrust. Dagelijks zou ze zo dus om en bij de zes alcoholische drankjes naar binnen gieten, niet bepaald weinig dus voor een 91-jarige.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer