© Photo News

Ex-Rode Duivel jaagt op huizen op VIER

Vier pakt op 21 augustus uit met ‘Huizenjagers’, een programma waarin drie makelaars de jacht openen op de mooiste huizen van Vlaanderen. Eén van de makelaar is ex-voetballer Cisse Severeyns.

tove, tdl

VIER pakt op 21 augustus uit met ‘Huizenjagers’, een programma waarin drie makelaars de jacht openen op de mooiste huizen van Vlaanderen. Eén van de makelaar is Francis ‘Cisse’ Severeyns (49), een van de meest kleurrijke voetballers uit de recente Belgische geschiedenis. De spits uit Westmalle werd in 1988 topscorer met 24 goals voor FC Antwerp. Hij maakte in 1993 het enige doelpunt van Antwerp in de finale van Europacup II en was ook zeven keer Rode Duivel.

Cisse Severeyns stopte twee jaar geleden met voetballen. Al tijdens zijn voetbalcarrière werd hij in 2007 vastgoedmakelaar en startte ook een evenementenbureau op. Vandaag runt hij een vastgoedkantoor.

‘Huizenjacht’ vervangt nog tot eind oktober ‘Komen Eten’. Dat is niet toevallig, want tussen 2009 en 2012 had het toenmalige VT4 veel succes met ‘Huizenjacht’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer