© Photo News

E17 in Nazareth volledig afgesloten door gekantelde vrachtwagen met eten: “Lange tijd hinder”

De E17 van Gent naar Kortrijk is donderdagochtend afgesloten door een gekantelde vrachtwagen ter hoogte van de parking Nazareth. Het verkeer richting Kortrijk moet de snelweg verlaten in De Pinte. De hinder kan lange tijd aanhouden, waarschuwt het Vlaams Verkeerscentrum. De vrachtwagen vervoerde etenswaren. Een deel van de lading is op het wegdek gekomen.

De vrachtwagen kantelde omstreeks 8 uur. Voor de afhandeling van het ongeval heeft de wegpolitie de snelweg gesloten. Er staat omstreeks 9.45 uur al een file van zowat 8 kilometer vanaf Zwijnaarde. Het is ruim een uur aanschuiven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Omdat een deel van de lading op het wegdek is terechtgekomen, moet ook het voedselagentschap FAVV ter plaatse komen. Aangezien ook het wegdek moet opgekuist worden, dreigt de afhandeling enige tijd in beslag te nemen.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt dan ook aan het gebied te vermijden. Het verkeer richting Kortrijk moet de snelweg verlaten in De Pinte en de lokale omleidingsroute G volgen tot Deinze. Verkeer van Antwerpen naar Rijsel rijdt best om via de E19 en Brussel. Wie van Brussel naar Kortrijk moet, rijdt best via Doornik. Het verkeer van Gent naar Kortrijk neemt best de E40 richting Brugge.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer