© Photo News

Thomas Vermaelen zegt niet direct neen tegen Anderlecht

Anderlecht polste bij de entourage van Thomas Vermaelen (31) of hij een transfer naar Anderlecht zou zien zitten en werd zeker niet meteen wandelen gestuurd. Vermaelen begrijpt wel dat paars-wit enkele mooie troeven heeft.

jug

Anderlecht blijft de grootste Belgische club met een rechtstreeks ticket voor de Champions League. De Rode Duivel is natuurlijk wel al zestien jaar weg uit België en dat werkt dubbel. Enerzijds heeft hij geen grote voeling meer met onze competitie, anderzijds wil hij de Jupiler Pro League misschien wel graag eens leren kennen nu hij ouder dan dertig is. Vermaelen zal dan wel zijn Engelse vrouw Polly en hun kinderen moeten warm maken voor een verhuis naar ons land. Zeker als er ook Engelse interesse is van West Brom of Crystal Palace.

Grootste struikelblok lijkt vooral het financiële plaatje. De linksvoetige verdediger moet dan wel weg bij Barcelona, Anderlecht kan Vermaelen alleen maar aantrekken via een huurconstructie als Barça zijn riante loon grotendeels blijft betalen.

Zolang Thomas Vermaelen interesse heeft, zoekt Anderlecht iets minder toenadering tot Laurent Ciman (31). Niettemin valt in het kamp van de Belgische verdediger van Montréal ook te horen: “We zijn op de hoogte van de concrete interesse van Anderlecht.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer