© Instagram

Dit heeft Beyoncé tijdens haar zwangerschap duidelijk gemist

Na negen maanden zwanger zijn, geniet Beyoncé duidelijk meer dan ooit van een date met Jay-Z in het gezelschap van een goed glas wijn. Na de gestylede foto's op Instagram met de tweeling Rumi en Sir post Queen B de laatste tijd opvallend intieme snapchats uit het gewone leven.

elvh

Beyoncé beviel twee maanden geleden van de tweeling Rumi en Sir en ziet er - in tegenstelling tot veel jonge mama's die in dezelfde fase zitten- opvallend relaxed uit. Op Instagram post ze foto's van een date met Jay-Z in een wijnbar waar Queen B duidelijk van geniet. Een foto met een groot glas rode wijn maakt meteen ook duidelijk dat Beyoncé weer mag drinken en dat ze daar van profiteert.

Beyoncé geniet met volle teugen van een avondje zonder de baby's en van tijd voor zichzelf én haar relatie. Eerder maakte Queen B al bekend dat ze weer wil beginnen sporten en in vorm wil geraken. Beyoncé lijkt dus een heel gelukkige en relaxte jonge mama te zijn die tijd weet vrij te maken voor zichzelf, haar lichaam en haar partner.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER