© Twitter

Vier minuten, en het gratis concert van Dimitri Vegas & Like Mike is uitverkocht

Het exclusieve concert van dj’s Dimitri Vegas & Like Mike op de Grote Markt in Willebroek is in razendsnel tempo uitverkocht. Om 19u startte de ticketverkoop maandagavond, amper vier minuten en 38 seconden later waren alle zesduizend kaartjes al de deur uit.

JaTi, JB

Op vrijdag 1 september geven de broers Thivaios een optreden op de Grote Markt, exclusief voor de Willebroekenaren. Een dag later doen ze hun show nog eens over voor zesduizend klanten van telefoniebedrijf Orange.

Het concert voor de Willebroekenaren kreeg de passende naam ‘Homecoming’, want dat wordt het ook écht voor hen: ‘thuiskomen’. Hiermee zeggen ze ook dankjewel aan hun fans van het eerste uur. In amper vier minuten en 38 seconden was het concert dus uitverkocht. De organisatie gaat nu controleren of alle tickets ook echt naar inwoners van Willebroek zijn gegaan.

Voucher

Alle preregistraties worden nu grondig nagekeken. “Dat wil zeggen dat wie die op een ticket aast, wel degelijk van Willebroek moet zijn of anders eraan is voor de moeite. Goed een week voor het concert ontvangen de 6.000 gelukkigen in hun mailbox een voucher. Hiermee kunnen ze de dag zelf deze voucher inruilen voor een toegangsticket”, legt burgemeester Eddy Bevers uit.

Hoewel Dimitri Vegas & Like Mike de laatste jaren de wereld rondreizen, blijft Willebroek wel hun echte thuis. “Homecoming, dat is Willebroek voor Dimitri Vegas & Like Mike. Ze zijn onze twee bekendste inwoners én sinds 2015 culturele ambassadeurs van Willebroek. En hoewel ze nu wereldwijd beroemd zijn als dj-goden, blijven ze voor veel Willebroekenaars toch nog altijd Dimitri en Michael Thivaios”, verklaarde burgemeester Eddy Bevers al eerder.

Op zaterdag 2 september wordt het concert nog een keer herhaald voor 6.000 Orange-klanten. Daarvoor gelden aparte regels die deze provider heeft bepaald.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER