© Instagram

Rihanna viert carnaval gehuld in enkel pluimen en juwelen

Rihanna (29) koos voor een wel heel opvallende look voor een bezoekje aan het Crop Over Festival in Barbados, haar geboorteland. Traditioneel dragen heel wat vrouwen er outfits die op het carnaval in Rio de Janeiro niet zouden misstaan en ook Rihanna haalde alles uit de kast. Alles behalve kleren, want ze dook er op gehuld in enkel juwelen en pluimen.

flb

De laatste tijd krijgt Rihanna heel wat kritiek over zich heen omdat ze te dik zou zijn. Met enkele foto's op Instagram legt ze de haters echter voor de zoveelste keer het zwijgen op. De outfit die ze koos om naar het Crop Over Festival te gaan, liet dan ook weinig aan de verbeelding over. Enkel de overdadige sieraden op strategische plaatsen maakten dat ze nog een beetje bedekt was. Het mag dan ook meteen duidelijk zijn dat ze zich goed voelt in haar vel.

Ze koos voor de gelegenheid bovendien voor een opvallende haarkleur in het turquoise en dat paste prima bij de veelkleurige veren die ze met de juwelen combineerde voor het carnavalsfeest dat al sinds 1780 wordt gevierd in Barbados.

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Heel wat mensen konden haar gewaagde outfit wel smaken, zo ook Pharrell Williams die er zelfs een Instagram Story aan wijdde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer