© HBVL

‘Temptation’-Pommeline laat billen en lippen vergroten

Pommeline is klaar om niet alleen haar borsten, maar ook haar billen en lippen extra in de kijker te plaatsen. De verleidster uit het tv-programma ‘Temptation Island’ gaat na een borstvergroting namelijk opnieuw langs bij de plastisch chirurg.

MiGe

Pommeline doet daarvoor een beroep op de Nederlandse esthetische chirurg Diana Gabriels, die eerder ook al de Temptation Island-kandidate Rosanna onder handen nam. De ingreep die Pommeline wil ondergaan, is op zijn zachts gezegd opmerkelijk. In het begin van de reailityserie beweerde Merijns ex, nu Pommeline’s vriendje, namelijk dat Pommeline geen schijn van kans maakte “omdat ze geen kont had”.

Pommeline zelf kijkt alvast uit naar de lichamelijke veranderingen. “Nog twee maandjes fastfood eten en vetjes opsparen… To be continued!”, laat de blondine weten op Instagram. De Nederlandse chirurge is geen onbesproken blad. Zo houdt ze regelmatig vlogs en is ze best trots op al haar bekende cliënteel. Ze beloofde haar volgers binnenkort zelfs een Q&A met Pommeline op haar YouTube-kanaal.

 

Vandaag bij de gezellige @diana.gabriels????‍?? op consult geweest! Nog twee maandjes fastfood eten?? & vetjes opsparen??.. to be continued!

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer