© Twitter

Organisatie: "Weten niet of er een speciale reden was waarom Rihanna zo laat was"

Het optreden van Rihanna op Pukkelpop gaat ook vandaag nog over de tongen. Het is nog altijd niet duidelijk waarom de popprinses vijftig minuten te laat op de Main Stage verscheen, en vervolgens heel wat boe-geroep over zich heen kreeg. Ook bij de organisatie weten ze niet waarom hun hoofdact de rest van de programmatie in de war stuurde.

FiVr, TG

“We weten niet of er een speciale reden was waarom Rihanna zo laat was", zegt Frederik Luyten, woordvoerder van Pukkelpop. Uiteraard vonden ook wij dat zelf ook erg vervelend. Enerzijds voor onze festivalgangers, die lang op hun honger bleven zitten, en anderzijds ook voor ons omdat we daardoor nog flink moesten bijsturen in onze avondplanning."

Meteen dook ook de vraag weer op of een popdiva als Rihanna wel op haar plaats stond op het podium van Pukkelpop. “Die discussie over al dan niet passen op de affiche gaan we niet opnieuw voeren. De ene vond het optreden geweldig, de ander was minder enthousiast. Maar dat is altijd zo. De weide voor onze Main Stage stond afgeladen vol, wat toch betekent dat heel wat festivalgangers haar graag eens aan het werk wilden zien”, aldus Luyten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer