Gouden tip over vandalenstreek kan je tien jaar festivalplezier opleveren

© pdz

Een vandaal sloeg zaterdagnacht de ruit stuk van een van de vorkheftrucks die worden ingezet om de festivalweide van Dance-D-Vision op te ruimen. Organisator Koen Van der Heyden belooft 500 euro en 10 jaar gratis toegang tot het festival aan wie hem een gouden tip naar de dader kan bezorgen.

“We laten de vorkheftrucks ‘s nachts op festivalweide achter, maar uiteraard houden we een oogje in het zeil”, doet Van der Heyden zijn verhaal.

“Zaterdagavond hadden we tot 19 uur gewerkt en om 4 uur stelde een van mijn medewerkers de vandalenstreek vast. Hij nam enkele foto’s en verwittigde mij onmiddellijk. Ik deelde de foto’s op Facebook en loofde een beloning uit voor de gouden tip naar de daders.”

Met 500 euro en 10 jaar gratis toegang tot Dance-D-Vision ligt die beloning een pak hoger dan de kost voor de herstelling van de gebroken ruit, maar dat deert organisator niet. “Het gaat mij om het principe”, zegt hij verbolgen. Een gouden tip leverde zijn oproep nog niet op. “Mijn medewerker heeft wel twee personen met een stoel van de festivalweide zien stappen. Er waren afgelopen weekend heel wat vallende sterren te zien, dus misschien was dat de reden van hun aanwezigheid. Ik heb het wel gemeld aan de politie toen ik klacht ging indienen.” (pdz)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen