Direct naar artikelinhoud
Update

Niet langer aanschuiven na hectische filedag richting kust

Niet langer aanschuiven na hectische filedag richting kust
Beeld reuters

Het verkeer richting kust heeft vanmiddag heel wat hinder ondervonden. Ook op de alternatieve wegen naar de kust was het bijzonder druk. Ter hoogte van Nevele was er hinder door een ongeval. De linkerrijstrook was vanochtend een uur lang volledig versperd. De filetijden liepen op tot drie uur.

en

Een kop-staartaanrijding met twee wagens veroorzaakte deze voormiddag rond 10 uur grote verkeershinder op de E40 richting kust. Een auto met een gezin met twee kinderen merkte de file tussen Nevele en Aalter te laat op en reed op de linkerrijstrook zijn voorligger aan. Die tikte op zijn beurt diens voorligger aan. De vier inzittenden van het aanrijdende voertuig raakten gewond. Zij moesten in twee ziekenwagens weggebracht worden.

Door het ongeval ging het alvast traag vanaf Drongen. Rond 11 uur was de rijbaan opnieuw vrij. Ook ter hoogte van Aalst, Erpe-Mere en Wetteren was het lang filerijden.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadde iedereen aan voldoende drinkwater mee te nemen in de auto en op zoek te gaan naar een alternatieve route.

Twitter bericht wordt geladen...