© Photo News

Samenwerking met PSG kan Franse toptalenten naar Antwerp lokken

De samenwerking tussen Antwerp en de Franse topploeg Paris Saint-Germain begint stilaan concretere vorm te krijgen. De Parijzenaren zouden enkele van hun talentvolle jeugdspelers in Deurne-Noord willen stallen, al lijken de jongeren in kwestie niet allemaal even happig op een verhuis. Dat schrijft de Franse sportkrant L’Equipe.

JoRo

Naast zijn contacten met de Portugese topploeg Porto zou Luciano D’Onofrio, sportief directeur bij Antwerp, ook aan een concrete samenwerking werken met de Franse landskampioen PSG. D’Onofrio zou er alleszins een goede vriendschap op nahouden met Antero Henrique, sportief directeur bij PSG. Het bestuur van de topclub was woensdag echter nog karig met commentaar tegenover L’Equipe. “In dit stadium willen we geen commentaar geven over mogelijke partnerschappen, tot er iets officieels is”, klonk het.

De club uit de Franse hoofdstad zou jaarlijks enkele jonge talenten ervaring willen laten opdoen op de Bosuil. De Franse sportkrant plakte er zelfs al mogelijke namen op: Alec Georgen, Antoine Bernede, Lorenzo Callegari en Odsonne Island. Volgens L’Equipe zouden de genoemde spelers echter niet erg enthousiast zijn over een uitleenbeurt aan Antwerp.

Wordt ongetwijfeld vervolgd ...