Man neergestoken door schoonvader na echtelijke ruzie

© Bart Van den Langenbergh

Een man is woensdagavond na een echtelijk ruzie in het centrum van Arendonk gestoken met een mes door zijn schoonvader. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond.

Bart Van den Langenbergh

Op de Vrijheid in Arendonk liep woensdag omstreeks 21.30 uur een echtelijke ruzie tussen een echtpaar van Armeense afkomst flink uit de hand. De vrouw haalde haar ouders, die in Nederland wonen, erbij. Het kwam tot een schermutseling waarbij de vader van de vrouw een aantal keer met een mes heeft gestoken in de zij van haar partner.

Het slachtoffer strompelde nog voorbij het café De Gouden Arend waar hij hulp kreeg van onder meer een gepensioneerde arts die op het terras zat. De hulpdiensten waren enkele minuten later ter plaatse.

Het slachtoffer raakte volgens het parket in Turnhout uiteindelijk lichtgewond. Er waren geen inwendige verwondingen. De verdachte, een 58-jarige man uit Nijmegen, is opnieuw naar Nederland gevlucht. Het parket beslist nog of de man moet worden overgeleverd naar België of in Nederland moet worden verhoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen