© Instagram Colleen Burns

“Wat een uitzicht!”, en dan valt Colleen 120 meter diep in de Grand Canyon

Het is een droom voor heel wat reizigers: een bezoek aan de Grand Canyon in Amerika, de grootste canyon ter wereld. Maar voor de 35-jarige Colleen Burns liep dat fout af.

lbo

De vrouw uit Florida was samen met twee vrienden op vakantie in de staat Arizona. Ze gingen onder andere wandelen in de Grand Canyon. Zo volgden ze er een route via de South Kaibab Trail. Maar daar ging het mis. Toen Colleen bij een bekend uitzichtpunt, het Ooh Aah-punt, plaats wilde maken voor een andere wandelaar, verloor ze haar evenwicht en viel ze achterover in de afgrond. Parkwachters vonden haar lichaam uiteindelijk zo’n 120 meter lager.

“Ze leek over haar eigen voeten te struikelen en viel achterover, in de canyon”, zegt vriendin Jessica Roman. “Het waren de langste en meest vreemde twee seconden uit mijn leven.”

Voor haar dood, had Colleen nog een foto op Instagram gezet van zichzelf in de Grand Canyon, waarop ze aan het genieten was van de natuurpracht in het nationale park, met daarbij de zin. “Maar wat een uitzicht!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER