Vertrek met gierende banden eindigt in ravage en drie zwaar beschadigde auto’s

© Google Maps

Een 25-jarige bestuurder uit Herent richtte maandag een ravage aan op de parking van het sportcomplex in de Stadionlaan in de Leuvense deelgemeente Kessel-Lo. De jonge bestuurder vertrok volgens getuigen met gierende banden, en verloor de controle over zijn stuur. Wat volgde was een hoop beschadigde wagens en een gewonde.

cma

Volgens enkele getuigen vertrok de jonge bestuurder met gierende banden op de parking van het sportcomplex in de Stadionlaan, in de Leuvense deelgemeente Kessel-Lo. De jongeman verloor de controle over zijn stuur, reed over de grasberm en door een houten omheining op de middenberm, om uiteindelijk tegen een geparkeerde wagen te knallen.

Die geparkeerde wagen werd op zijn beurt tegen een andere wagen geslingerd, die tot slot tegen een vierde wagen botste. Zowel de BMW van de jonge bestuurder, als twee andere wagens, raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden. Na de crash kwam er een dikke rookwolk uit het motorblok van de BMW, maar het brandblusapparaat uit de wagen bracht redding.

19-jarige naar ziekenhuis

De 25-jarige bestuurder van de BMW raakte niet gewond bij de dolle rit, net als een mannelijke passagier. Een tweede passagier, een 19-jarig meisje uit Lubbeek, werd wel overgebracht naar het ziekenhuis. Zij klaagde over pijn in de schouder en aan het hoofd. De bestuurder van de BMW legde een negatieve ademtest af.

Het spectaculaire ongeval lokte heel wat nieuwsgierigen uit de buurt, die een kijkje kwamen nemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen