© Cyell

Zo draag je je badpak als top

Een mooi badpak gescoord tijdens het soldenshoppen? Het is zonde als je stuk enkel zwembadproof zou zijn. Met een classy short, jeansjasje of enkellange rok…Met deze tips kan je je badpak gerust dragen als top!

cityfashion

Je badpak als bodysuit

Je badpak als eyecatcher van je outfit? Waarom niet! Combineer je badpak met een fitted jeans, broek met hoge taille of short voor een laid-back of retro look. Niemand die ziet dat je bodysuit eigenlijk een badpak is. Zie je wel dat sexy ook klassevol kan zijn?

Basisstuk (met cover-up)

Is de stap om je badpak als top te dragen toch iets te gedurfd voor jou? Draag je badpak of tankini dan als basis van je outfit. Zorg voor een cover-up met een losgeknoopte blouse of kimono en voel je minder “bloot”. Tijdens frisse zomeravonden houdt een bomberjack of jeansvestje je warm.

Van plissé tot maxi

Je badpak combineren met een rok of jurk? Een plissé-of jeansrok maken je badpak chic of net casual. Voor een op en top zomerse vibe kan je je vloerlange rok of maxi jurk, waarbij je badpak een subtiel onderdeel van je outfit is, uit de kast halen. 100% Zomers en volledig on-trend!

Tip : zorg dat je exemplaar perfect aansluit, zo heb je minder kans dat de stof van je badpak gaat uitzetten tijdens het dragen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer