© Photo News

Karen Damen over het leven op de camping: “Er was vier kilo bij”

Tijdens de zomer trokken Karen Damen en James Cooke naar hun eigen ‘Camping Karen & James’ voor een nieuw televisieprogramma. In Story vertelt de voormalige K3-zangeres dat ze de laatste maanden niet bepaald tijd had om gezond te eten, met een paar extra kilootjes als gevolg.

vwh

“Bij mij was er 4 kilo bij, maar daar is alweer 2,5 kilo af. Eigenlijk wilde ik voor de start van dit programma al 5 kilo kwijtspelen”, zegt Karen zuchtend. “Het gevecht met de weegschaal zal nooit ophouden”, voegt ze eraan toe.

De bekende kampeerster zegt dat er op de camping geen tijd was om gezonde maaltijden klaar te maken. “’s Morgens eet ik normaal kwark met bosbessen en ’s middags ga ik voor een slaatje, maar daar was geen tijd voor”, klinkt het. Sowieso ziet Karen zich nog de extra kilo’s kwijtspelen. “Als ik wil, dan ga ik er helemaal voor. Ik heb best wat karakter”, zegt ze.

Ook haar collega en boezemvriend op de camping James Cooke is de voorbije maanden een beetje aangekomen. “Ik ben 6,5 bijgekomen maar er is alweer 2,5 kilogram af. Ik wil er opnieuw slank uitzien tegen de opnames van Gert Late Night”, zegt hij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER