© VTM

Ook zo benieuwd? Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe Familie-seizoen al!

Volgt Véronique haar verstand of luistert ze naar haar hart? De Familie-kijkers hebben er 2 maanden lang over kunnen speculeren. Op maandag 28 augustus zetten de fans zich maar beter schrap voor een erg meeslepende start van het nieuwe seizoen in een extra lange dubbelaflevering.

MiGe

“De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is naar mijn mening nog straffer dan de seizoensfinale”, laat Kürt Rogiers al weten. Zo zouden er meteen antwoorden volgen op de cliffhangers waarmee de serie aan het begin van de zomer eindigde.

Hoe reageert Jan op de ongeneselijke hersentumor van zijn (bijna ex-)vrouw Linda? Wordt Simon alsnog ontmaskerd als de ontvoerder van Stefanie? Wat is de wraakzuchtige Ronald van plan met Guido nadat hij door zijn toedoen in de gevangenis belandde? Krijgen Zjef en Rudi het huwelijksfeest van hun dromen of wordt hun geluk verstoord? En vooral: geeft Véronique haar jawoord aan verloofde Mathias of vlucht ze weg met haar geheime liefde Lars? Wij kregen de eerste beelden alvast in handen!

Familie, nieuwe afleveringen vanaf maandag 28 augustus 2017 elke weekdag om 20.00 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER