© *

'Vreselijkste date ooit' krijgt nog een staartje

De naam van de acteur Billy Peck zegt je waarschijnlijk niet veel, maar in New York staat hij bekend als de man die viraal ging als de 'vreselijkste date ooit'. Hij maakte zijn date publiek belachelijk omdat ze "het lichaam niet had" en een steak bestelde, maar slaagde er toch in een tweede date aangeboden te krijgen. En ook die kans wist hij te verpesten.

tib

Peck (24) mocht voor de datingrubriek van magazine Time Out op date met Alyssa, een vrouw even oud als hij. In het verslag van de date, dat nadien in het magazine verscheen, toonde hij zich alles behalve een gentleman. Hij zei dat hij meteen wist dat het niets ging worden ("Ze had er gewoon het lichaam niet voor") en ergerde zich luidop omdat zijn date een doorbakken steak bestelde ("Dit is niet zomaar een steakhouse op de buiten, meisje"). Toen zijn date dan ook nog eens een ijsje bestelde (""Dat was nog twintig minuten!"), was de maat vol.

Sindsdien ging Billy de wereld rond als schoolvoorbeeld van hoe het niet moet, maar Time Out wilde hem een herkansing geven. Ze stelden hem voor om opnieuw op date te gaan, met een andere vrouw dit keer. Alleen stelde Billy zo'n onrealistische eisen, dat ook die date niet kon doorgaan, verklapte redactrice Jill Anthony. "Hij had een hele lange lijst met onder meer het soort restaurant waar hij heen wilde en de fysieke kenmerken die zijn date moest hebben", zegt ze. "Daarnaast wilde hij dat het interview persoonlijk afgenomen en opgenomen zou worden en dat het gepubliceerd zou worden net voor hij te zien zou zijn in een serie op televisie."

"Voor het interview gingen we akkoord, maar aan de andere verzoeken konden we niet voldoen", zegt Anthony. Het lijkt er op dat Billy nog even single zal blijven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer