© ISOSPORT

Radja Nainggolan stopt met de Rode Duivels

Radja Nainggolan stelt zich niet langer beschikbaar voor de Rode Duivels, zo bevestigde hij aan onze redactie. De middenvelder van AS Roma werd door Roberto Martinez niet opgeroepen voor de interlands tegen Gibraltar en Griekenland, nadat hij disciplinair gestraft werd wegens te laat komen op de theoretische voorbereiding voor de interland tegen Estland.

lvdw

“Dit is geen disciplinaire maatregel”, beweerde Roberto Martinez stellig. “Ik heb mijn keuze gemaakt op basis van hetgeen ik bij onze vorige wedstrijden gezien heb, qua focus had hij toen een ontgoochelende periode. Ik had het gevoel dat ik nu voor andere spelers moest kiezen. Ik wil een zo sterk mogelijke groep samenstellen voor dit tweeluik. Ik heb daarover contact gehad met Radja, want ik wil dat mijn spelers zo’n nieuws van mij vernemen.” Voor Nainggolan was het echter duidelijk, hij besliste te stoppen als international.

In de interland tegen Estland speelde Roberto Martinez met Marouane Fellaini en Axel Witsel op het middenveld. Radja Nainggolan zat en bleef ook op de bank. Dat was geen tactische wissel in het systeem van Martinez, wel een disciplinaire sanctie. Nainggolan kwam namelijk te laat voor de theoretische voorbereiding en werd dus op de vingers getikt door Martinez.

Bekijk hier de volledige selectie van bondscoach Roberto Martinez.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer