Na Samson en Gert mogen nu andere kinderidolen Gentse studenten welkom heten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Ketnetband (huidige samenstelling maar nummers vanaf de jaren negentig), opent op woensdag 27 september de 12de editie van Student Kick-Off, het grootste verwelkomingsevenement voor studenten. Andere namen op de affiche zijn Radio Guga (de bekende stemmenimitator en meer Guga Baul) en Gers Pardoel, die dank zij het VTM-programma Liefde Voor Muziek hier bij ons een grotere bekendheid kreeg.

Rudy Tollenaere

Verder ook nog de twee winnaars van de Student Rock Rally: Morphine Milkshake en Raman, en ook de alternatieve rockgroep Freaky Age. En dan zijn er uiteraard ook nog dj's. Gentenaar Sam De Bruyn, die in 2014 al op het Student Kick-Offpodium stond, komt ook. DJ Rakka sluit af.

Sinds 2011 vraagt Student Kick-Off 1 euro inkom, maar die gaat rechtstreeks naar zes goede doelen die met onderwijs in het buitenland te maken hebben. Dat bedrag schommelt (voor de zes samen) jaarlijks rond de 30.000 euro. Het jaar dat Gert en Samson kwamen waren dat er een paar duizend meer.

Vorig jaar werd last-minute een rugzakverbod opgelegd door de overheid. Dat geldt nu opnieuw: rugzakken groter dan een A4-formaat komen er niet in, maar er zullen aan de ingang kastjes voorzien zijn.

Alle info over Student Kick-Off op de site van het evenement.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen