© Shutterstock

Oma's worden ingeschakeld als nanny en lossen oppasproblemen op

Nestor, het eerste uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden, gaat op zoek naar vijftigplussers die na de schooluren nanny aan huis willen worden bij gezinnen die het niet eenvoudig vinden om werk te combineren met gezin.

elvh

Gezinnen van zelfstandigen en vrije beroepen met te weinig tijd kunnen vanaf nu beroep doen op een professionele nanny: vijftigplussers met te veel tijd en op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Martha is de nieuwe dienst van Nestor, het eerste uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden. "Als ondernemers met jonge kinderen hebben we zelf al vaak gemerkt dat de combinatie van een eigen zaak met een gezin niet altijd even makkelijk is", vertellen Nicolas Moerman en Mathieu Vandenhende die het initiatief hebben opgericht.

Waar babysit- en andere diensten vaak maar tijdelijke oplossingen bieden, gaat Martha op zoek naar een vaste oppas voor kinderen na schooltijd. Het uitzendkantoor leidt vijftigplussers op tot professionele nannies en hoopt zo jonge gezinnen uit de nood te helpen en gepensioneerden een nieuwe uitdaging te geven. Tijdens de opleiding leren de nannies alles over gezonde voeding, EHBO, opvoeding en pedagogie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer