"Wie heeft onze wagen overgoten met bijtend product? Ik vrees dat dit wraak is"

© *

© mmr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Vandalen hebben de wagen van Kimberley Beernaert en Peter Declercq overgoten met een bijtend product. De verf van de donkerblauwe Citroën C5 kwam overal los. Het West-Vlaamse echtpaar doet via Facebook een oproep tot getuigen.

mmr, mtm

De wagen stond voor de woning van het echtpaar in de Wielsbeeksestraat in Ooigem, deelgemeente van Wielsbeke. Toen ze dinsdagochtend hun woning verlieten, konden ze hun ogen niet geloven. De verf was overal losgekomen en het bijtend product had ook schade veroorzaakt aan de ramen en de lampen van de wagen. “Mijn vrouw was als eerste buiten en kwam in paniek en in tranen terug binnen”, zegt Peter.

De politie kwam meteen ter plaatse, maar tast voorlopig nog in het duister. Net als het koppel zelf. “Vandalisme of wraak? Ik weet het niet, maar ik vrees het laatste", aldus Declercq. "Geen idee wie dit zou kunnen gedaan hebben of waarom, maar alle andere wagens en gevels in de straat bleven wel gespaard.”

Oproep getuigen

Omdat de politie niets kan ondernemen zonder getuigen, hebben de West-Vlamingen een oproep op Facebook geplaatst. Die werd rond 19.30 uur al bijna 2.000 keer gedeeld. Getuigen of andere tipgevers kunnen zich melden bij de politiezone Midow op het nummer 056-67.19.40.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen