© BDD

Slachtoffer aanval schroevendraaier overleden

Jelle Van Bouwel uit Malle, de 28-jarige man die op 4 april in Turnhout tijdens een ruzie een schroevendraaier in zijn hoofd kreeg, is overleden. De voormalige kelner van brasserie Marktzicht in Turnhout lag enkele maanden in een coma.

Bart Van den Langenbergh

In een verzorgingsinstelling in Antwerpen is Jelle Van Bouwel uit Malle donderdagavond op 28-jarige leeftijd overleden. Een bacteriële infectie die gepaard ging met hoge koorts werd de jongeman volgens naaste kennissen fataal. Op 4 april van dit jaar eindigde een banale ruzie over een vrouwenkwestie op parking ­Muylenberg in Turnhout in een nachtmerrie voor de twintiger.

Sam V.D. (22) doorboorde tijdens het incident met een schroevendraaier de schedel van Jelle Van Bouwel. De hersenstam van het slachtoffer raakte zwaar beschadigd waardoor hij in een diepe coma belandde. Eind vorige maand waren alle machines afgekoppeld en ademde de man zo goed als zelfstandig, maar hij kon alleen maar met zijn ogen reageren. Hij werd nog van het ziekenhuis overgebracht naar een verzorgingsinstelling.

Sam V.D. kwam eind vorige maand onder voorwaarden vrij.

Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER