© Jan Van der Perre

Comedian Kamal Kharmach opent donutzaak vlakbij Groenplaats

Deze week werd al bekend dat comedian Kamal Kharmach het druk krijgt met zijn zaalshow én het televisieprogramma ‘Het collectief geheugen’, maar dat is nog niet alles. Op 4 september opent hij een donutzaak vlakbij de Groenplaats.

Maaike Floor

Hij viel 120 kilo af en doet nu een donutzaak open. Dat lijkt om moeilijkheden vragen. “Ik heb véél moeten proeven”, geeft Kamal Kharmach toe, “maar wie weet beter wat lekker is dan iemand die meer dan 200 kilo heeft gewogen?”

© Jan Van der Perre

De kleurrijke stickers hangen al op het raam van het pandje aan de Oude Koornmarkt, vlak achter de Groenplaats, en het uithangbord in de vorm van een donut wordt binnenkort bevestigd. “Ik zal hier elke dag langskomen om te kijken of alles goed gaat. In het begin help ik ook met de afwerking. Deze zaak openen is echt een hobby voor mij, een uitlaatklep. Ik ben thuis voortdurend nieuwe soorten aan het uitproberen.”

Mojito en cola-smaak

Een bakker zal de donuts aanleveren en in Donuttello worden ze dan afgewerkt met ‘glazing’. Voorlopig heeft hij dertien soorten geselecteerd om mee te beginnen, van suiker-kaneel tot appelsien, van cola tot mojito en van karamel-popcorn tot marshmallow of oreo. Geregeld komen daar dan nieuwe smaken bij.

Donuttello, Oude Koornmarkt 68, Antwerpen

© Jan Van der Perre

© Jan Van der Perre

© Jan Van der Perre

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER