© ISOPIX

Haar man vroeg de scheiding aan toen ze verlamd raakte, nu vond ze opnieuw liefde in onverwachte hoek

Een val van de trap zou het leven van de Britse Riona Kelly voorgoed veranderen. De 37-jarige vrouw kreeg in het ziekenhuis te horen dat ze misschien wel nooit meer zou kunnen stappen en alsof dat nog niet genoeg was, vertelde haar man haar niet veel later dat hij wilde scheiden. Nu heeft ze echter opnieuw de liefde gevonden, bij de man die haar opnieuw leerde lopen.

nkdr

“Als ik erop terugkijk voelde ik mij slecht in mijn huwelijk, maar we hadden samen een leven opgebouwd en hadden verantwoordelijkheden. Het was op dat moment dat ik mijn echtgenoot het meest nodig had”, vertelt Riona aan The Sun.

© ISOPIX

Dat was echter het exacte moment waarop haar echtgenoot haar liet stikken. Hij zei dat hij haar al wilde vertellen dat hij wilde scheiden voor ze van de trap viel, maar vijf dagen na de val liet hij haar stikken. Na zes weken in het ziekenhuis kreeg Riona te horen dat ze misschien wel nooit meer zou kunnen wandelen.

“Die eerste keer in een rolstoel dacht ik dat iedereen naar me keek, ik haatte het en ik haatte mezelf. Als iemand me de keuze had gegeven, had ik er een einde aan gemaakt, ik wilde niet meer leven.”

Ze gooide zich volop op haar fysiotherapie om toch al het mogelijke te doen om weer te kunnen lopen. En wonder boven wonder, met de hulp van een looprekje slaagde ze daar ook in. Niet veel later mocht de vrouw naar huis, om voor haar kinderen te zorgen. “Het duurde 25 minuten om 16 trappen te doen, en even lang om weer naar beneden te komen, maar ik was vastbesloten het te doen voor mijn kinderen.”

Tijdens haar training leerde Riona haar personal trainer Keith kennen. Na zoveel samen meegemaakt te hebben in de fysio-sessies, werden de twee halsoverkop verliefd. “Na onze sessies bleef Keith contact houden, hij vroeg me hoe ik me voelde en zo is onze relatie gegroeid. We zijn nu elf maanden samen, de kinderen vinden hem echt leuk en ik voel eindelijk dat ik het leven leid dat ik verdien.”

© ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER