Hackers slaan toe: “Selena Gomez post foto van ex-lief Justin Bieber in vol ornaat”

Wie vanavond even rustig door het Instagramaccount van actrice en zangeres Selena Gomez aan het scrollen was, kon plots wel een heel vreemde foto tegenkomen. Haar meest recente post was immers een foto van haar ex-vriendje en zanger Justin Bieber, maar dan in vol ornaat.

mrra, nkdr

“Kijk naar die kerel zijn kleine garnaal!” stond er als bijschrift bij de foto van de naakte Justin Bieber. Een kleine garnaal was er niet te zien, maar een blote Bieber daarentegen wel. De foto zelf dateert al van in 2015, toen de zanger in Bora Bora met zijn toenmalige vriendin Jayde Pierce aan het zwemmen was.

© Twitter/Dries Vriesacker

Wellicht is het account van de popster gehackt. Maar wie dat gedaan heeft, is nog niet bekend. De Instagramaccounts waarnaar de hackers in de post een link hebben gelegd, zouden er niets mee te maken hebben, beweren ze. Bij een foto van Selena schreef één van hen: “It wasn’t me, bruh!” (Ik was het niet, mannen!)

© NBO

Razendsnel offline

De post stond nog maar enkele minuten op het wereldwijde web of het Instagramaccount van de popster was al offline gehaald.

© NBO

Nu is het account ondertussen opnieuw in handen van Selena en haar team. Van de pikante foto van Bieber is geen spoor meer.

Bieber en Gomez begonnen te daten in 2010 en stonden twee jaar lang in de schijnwerpers als het showbizzkoppel van het moment. Nadien zouden ze een knipperlichtrelatie gehad hebben, waarin er regelmatig gediscussieerd werd op Twitter of Instagram. Ze zouden ook heel wat liedjes hebben uitgebracht over hun turbulente relatie. In 2014 waren ze nogmaals kortstondig bij elkaar, maar nog hetzelfde jaar gingen ze elk hun eigen weg. Nu heeft de 24-jarige Amerikaanse zangeres een relatie met Abel Tesfaye (27).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer