© Facebook

Mama geeft haar kinderen per ongeluk hondenbrokken mee in brooddoos

Een mama uit het Australische Sydney heeft haar kinderen zonder het te beseffen hondenbrokken meegegeven naar school. Ze kocht een zak ‘Scooby Snacks’, maar wist niet dat de versnapering eigenlijk voor dieren bedoeld was.

ehu

Tania Toomey had een zak ‘Scooby Snacks’ koekjes in de lokale supermarkt gekocht, maar wist helemaal niet dat die koekjes voor honden zijn bedoeld. Op de voorkant van de zak staat wel ‘enkel dierenvoeding’ gedrukt, maar die letters waren klaarblijkelijk niet duidelijk genoeg.

De vrouw deed haar beklag op de Facebookpagina van Woolworths, de supermarkt waar ze de brokken kocht. “Ik kocht deze van het koekjesschap, waar ze naast de Tiny Teddy-koekjes stonden (populaire berenkoekjes die wél voor mensen geschikt zijn, red.)”, schrijft Tania. “Ik gaf de koekjes mee in hun brooddoos, maar toen de kinderen die namiddag thuiskwam, zeiden ze dat ze walgelijk waren.”

Toen Tania vervolgens de zak van naderbij bekeek, ontdekte ze dat het hondensnoepjes waren. “Mensvriendelijk maar niet aan te raden. Opgepast, want die winkel is echt niet goed georganiseerd.”

Tania probeerde eerst de winkel te contacteren met haar klacht, maar werd afgewimpeld: ze moest het feedbackformulier gebruiken. Dus zocht ze maar haar toevlucht tot de Facebookpagina, in de hoop wél gehoord te worden.

© Facebook

Haar post ging viraal, maar niet iedereen vindt dat de boze mama gelijk heeft. “Nu graven de kinderen kuiltjes en krabben ze achter hun oren”, lacht iemand.

“Waarschijnlijk nog voedzamer dan de meeste andere snacks”, zegt iemand anders.

De ingrediënten van de hondenkoekjes zijn alvast onschuldig: bloem, margarine, johannesbrood, granen en melk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer