© Photo News

Vergeet de cougar: een sexy vrouw op leeftijd is voortaan een WHIP

Van Stiflers moeder in ‘American Pie’ tot actrice Demi Moore en de Franse presidentsvrouw Brigitte Macron: mooie vrouwen op leeftijd die op jongere mannen vallen, worden vaak een MILF of cougar genoemd. Tot nu. De Britse schrijfster Bibi Lynch stelt voor om de vrouwen voortaan WHIPs te noemen.

vwh

De schrijfster was te gast in ‘This Morning’, een ochtendshow op de Britse televisie. Daarin introduceerde ze een nieuwe verzamelnaam voor rijpere dames met een jonge man aan hun zijde. WHIP staat voor: Women who are Hot, Intelligent and in their Prime. Vertaald staat de afkorting voor ‘knappe, slimme vrouwen in de fleur van hun leven zijn’.Het artikel gaat verder onder het tv-fragment.

Volgens de 51-jarige schrijfster, die momenteel zelf single is, is het degraderen van dames met een gezonde zin in seks en voorkeur voor jonge mannen verleden tijd. “Deze nieuwe term is grappiger, slimmer en sexier”, zei ze. De voorgestelde naamsverandering zal beroemdheden zoals Madonna, Mariah Carey en Brigitte Macron, die voorheen allemaal werden afgeschilderd als vrouwelijke roofdieren die hun zinnen zetten op jonge, mannelijke prooien, alvast muziek in de oren klinken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer