Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beyoncé schrijft soundtrack bij nieuw Chanel-filmpje

Karl Lagerfeld heeft niemand minder dan Beyoncé kunnen strikken om het Chanel-filmpje voor het nieuwe parfum Gabrielle van een soundtrack te voorzien. Kristen Stewart, die al enkele jaren de muze is van de bekende ontwerper, is dan weer het gezicht van de campagne.

Het liedje 'Runnin (Lose It All)' van Beyoncé is ondertussen zo'n twee jaar oud, maar zal nu pas echt zijn weg vinden naar het grote publiek. Het fungeert namelijk als soundtrack van het campagnefilmpje voor de lancering van het parfum Gabrielle en zal dus binnenkort overal op tv te zien zijn. Op de opzwepende tonen zien we Kristen Stwewart zichzelf uit een soort van cocon bevrijden.

Het mocht duidelijk wel wat geld kosten, moet creatief directeur Karl Lagerfeld gedacht hebben. Het gebeurt dan ook niet al te vaak dat Chanel een nieuw parfum uitbrengt. Het vorige, Chance, dateert alweer uit 2002. Het parfum ligt trouwens vanaf 1 september in de rekken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer