© JVDP

OPROEP. Zoontje Karen Damen leest en schrijft dankzij iPad

Sky, het zoontje van Karen Damen, gaat in september naar het eerste leerjaar. Maar de knul kan toch al lezen en schrijven. Volgens mama Karen is dat dankzij de iPad en de smartphone. “Zullen we dat eerste leerjaar gewoon overslaan?”

elaw

Kan jouw kind dankzij de smartphone en/of tablet al lezen en/of schrijven voor hij/zij naar het eerste leerjaar gaat? Laat het ons weten en mail naar hier@reageren.be. Vermeld ook zeker je naam, woonplaats en telefoonnummer.


“Mijn zoon gaat in september naar het eerste leerjaar, maar kan al lezen en schrijven”, laat Karen Damen weten op Twitter. “Dankjewel iPad en smartphone.” Het bijgevoegde filmpje is een bewijs van de capaciteiten van zoontje Sky. Het jongetje leest al vlot een verhaaltje over Nemo voor. “Zullen we dat eerste leerjaar gewoon overslaan?” grapt trotse mama Karen.

Ook de dochter van MNM-presentator Tom De Cock mag blijkbaar met de smartphone spelen. De Cock beschrijft op zijn blog “En toen” hoe baby Jasmijn niet meer weg te slaan is van het ding. “Wie opvoedt zonder apps, slaat een deel van de leercurve over”, zo stelt hij. “Ontwikkelingspsychologen zijn het erover eens dat spelend leren op een tablet je kind alleen maar ten goede komt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Zullen we dat eerste leerjaar gewoon overslaan? ?? #smartkid ??

A video posted by @karendamen on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer