Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dacht je dat Mariah Carey een diva was? Dan heb je haar kleerkast nog niet gezien

"Ik ben niet zo casual als de meeste mensen", zo steekt Mariah Carey van wal in het Vogue-filmpje waarin ze een rondleiding geeft in haar kleerkast. Dat valt in elk geval duidelijk op te maken uit de omvang van de kamer, de honderden paren schoenen, de talrijke dure handtassen en de vele schitterende jurken. Mariah een diva? Zo lijkt het er in elk geval wel op als je in haar dressing binnenkijkt.

flb

Met een glas champagne in de hand met daarop haar initialen MC leidt Mariah Carey Vogue rond in haar enorme kleerkast. De toon is meteen gezet. Overal zijn designerhandtassen te zien en de ene jurk schittert al meer dan de andere. Ze geeft bovendien aan dan ze nog al fanatiek van schoenen houdt, al moet ze wel toegeven dat ze verknocht is aan haar Adilettes-slippers van adidas. "Toen ik zwanger was waren dat de enigste waar mijn voeten nog in konden", klinkt het.

Ze mag dan wel al die spullen hebben liggen toch loopt ze naar eigen zeggen in huis het liefst van al rond in haar lingerie. Maar Mariah zou natuurlijk Mariah niet zijn als ze niet ook daarvan een hele kast vol setjes heeft. "Het maakt niet uit hoeveel het kost, als je je er mooi in voelt dan volstaat dat." Een wijze levensles van een diva.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer